Nieuws

HBR - Thuisopdracht
2020-04-01 | Leerlingen van Horeca, Bakkerij en Recreatie kregen een praktijkopdracht om thuis te maken tot op de stoep afgeleverd
Lees verder
HBR - Meesterbakker
2020-04-08 | Opnieuw heeft een mooie thuisopdracht van de afdeling HBR schitterende resultaten opgeleverd.
Lees verder
Leerlingen HBR bezoeken Schiphol
2019-09-28 | Schiphol is een van het grootste organisaties op het gebied van horeca en recreatie/toerisme gebied van Nederland. Leerlingen HBR besteedden een leerzame dag op Schiphol
Lees verder
Eindexamen BBQ klas 4
2019-09-28 | Ter afsluiting van de examenperiode wordt ieder jaar een BBQ georganiseerd voor de leerlingen van klas 4. Dankzij de inzet van velen EN het mooie weer werd het een zeer geslaagde en gezellige BBQ.
Lees verder
Erasmus & Bezoek Griekenland
2019-03-17 |

Zondagmiddag om 12.30 uur begon onze avontuur naar Griekenland. Op het station werd er innig afscheid genomen van familieleden, vrienden en huisdieren.

Na een lange dag reizen arriveerden we op de verzamelplaats. De gastgezinnen en de Griekse docenten waren dol enthousiast om ons te zien. Na een spannende eerste avond bij een vreemd gezin, verzamelden we om 08.30 uur op school.

Mooi om de verschillen te zien. Alle studenten en docenten verzamelden zich in een lokaal. We werden daar welkom geheten door verschillende belangrijke mensen, waaronder de burgemeester. Na een korte welkom gingen we een groepsfoto maken en dansten we de Sirtaki. Vervolgens gingen de leerlingen teambuilding spelletjes spelen. Alles verloopt heel gemoedelijk. Tussen alle activiteiten door, is er ook gewoon les. We hebben veel bekijks van alle overige leerlingen.

Lees verder