Informatieavonden en Open huis

Open Huis

Beste leerlingen in groep 8 en ouders,

Jullie zullen begrijpen dat de kennismaking met onze school dit jaar helaas niet door kan gaan in de gebruikelijke vorm. Met alle middelbare scholen in Delft en de regio Haaglanden is afgesproken om alle fysieke activiteiten niet door te laten gaan. Dat betekent dat je ons schoolgebouw niet lijfelijk kunt bezoeken, MAAR WEL DIGITAAL!

De kennismaking met scholen vindt uitsluitend digitaal plaats. Dat gebeurt via filmpjes, virtuele tours door de scholen, online presentaties en de website.

Eén ding is zeker: op woensdag 27 januari en op woensdag 3 februari zijn er digitale activiteiten waaraan je thuis op de computer kunt deelnemen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
over ons Open Huis

Klik op de knop hieronder om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Je wordt dan iedere week geïnformeerd over de laatste nieuwtjes over ons alternatieve Open Huis.

Klik hier om je aan te melden
voor de nieuwsbrief

 

Bezoek ons digitaal

Op de voorpagina van onze site kun je de school al van binnen zien met onze digitale tour. Als je in het bezit bent van een 3D bril is dat helemaal super. Het is dan net alsof je echt door de school loopt.
Verder zijn we druk bezig met het ontwikkelen van informatieve filmpjes zodat je een goed (digitaal) beeld kunt krijgen van onze school. Houd onze website dus goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Aanmelden voor
leerjaar 1

De aanmeldingsperiode start op zaterdag 6 februari 2021 en eindigt op vrijdag 5 maart om 16.00 uur. Jij en je ouders/verzorgers krijgen uiterlijk 15 april een bericht over een eventuele plaatsing. Lees ook de toelatingsprocedure door op de website!

Klik hier voor alles over
het inschrijven

Tot gauw!

Scholencombinatie Delfland