On Stage - Doe Dag

On Stage - Doe Dag 

In januari en februari hebben alle leerlingen van klas 2 en 3 een afspraak gemaakt bij een bedrijf om daar een dagdeel te mogen stagelopen. Voor sommige leerlingen was het vinden van een gaaf bedrijf en het schrijven van een goede motivatie al een hele uitdaging en anderen wisten precies waar ze wilden stagelopen en waarom.  

Donderdag 24 maart was de Doe Dag. Wat een hoop blije en geconcentreerde koppies van leerlingen heb ik gezien, maar ook de beroepsbeoefenaars waren heel enthousiast. Bij café Bar/baar heeft Jaelynn van Lier (3HBR) waarschijnlijk een bijbaan gescoord en voor school hebben we een stageadres binnen: bij De Schaapskooi vinden ze het heel leuk om leerlingen te begeleiden.

  

Bij muziekproducer Dedicated hebben Viradj (3H) Danou en Rishi (3E) zelf een rap gemaakt: beats, melodieën, tekst en ingezongen/gerapt. Volg hier de link naar de rap. Ook bij andere bedrijven hebben de leerlingen echt dingen mogen doen: tapen en masseren bij de fysio, schilderen, recepten klaar leggen bij de apotheek, brandjes blussen, knutselen op de basisschool.

Volg hier de link naar de rap

Hopelijk komen de leerlingen terug met mooie verhalen en zijn ze een ervaring rijker: is dit beroep iets voor mij? Zou ik willen werken in deze branche?